Overig

‘A special Dance for Health class with DJ Jean’  

Dit is een oud bericht over ADE 2016. Voor actuele informatie over de editie van 2017 ga naar: 

Dansen met DJ Jean en choreograaf Itamar Serussi

Vrijdag 21 oktober

12:00 – 13:30 uur | Gratis toegang

Van Dyck Bar | Korte Leidschedwarsstraat 28-32 Amsterdam

 

Op vrijdag 21 oktober organiseert Dance for Health tijdens het Amsterdam Dance Event een wel hele speciale dansmiddag. Speciaal voor het ADE zal DJ Jean zijn platen laten draaien tijdens een middag die in het teken staat van dansen met een bewegingsbeperking.

Na het succes van vorig jaar gaat het evenement dit jaar van start om 12:00 uur in de Van Dyck Bar aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Dance for Health-dansers gaan met hun voeten van de vloer op dance muziek. Een unieke combinatie van dans, gezondheid en plezier, en dat allemaal in hartje Amsterdam tijdens één van de grootste dance evenementen van Europa. Iedereen is welkom om mee te dansen met de Dance for Health-dansers; vrienden, geïnteresseerden en natuurlijk de DJ Jean fans.

Dance for Health wil met haar bewegingsprogramma’s de kwaliteit van leven voor mensen met Parkinson, reuma en MS verhogen. Op deze middag kan iedereen ervaren hoeveel muziek en dans voor je kan betekenen. Recentelijk wetenschappelijk onderzoek naar Parkinson en dans in Duitsland en Zwitserland laat zien dat bewegen in de vorm van dans op vele niveaus bijzonder effectief kan zijn. Wekelijkse danslessen hebben direct effect op stijfheid, fijne motoriek en gezichtsuitdrukking. Bovendien is bewegen op muziek een welkome aanvulling op alles wat al moet, omdat het leuk is! Vanachter zijn draaitafel zal DJ Jean ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke middag dansen zal worden.

Aanmelden voor het evenement kan hier:

Mede mogelijk gemaakt door: