Dansles voor Reuma

Locatie
Isala Theater
Stadsplein 5
Capelle aan den IJssel

Lestijden
Op vrijdagochtend van 10:30 tot 11:30 uur onder begeleiding van Megan de Vries.


Vraag een gratis proefles aan

Deze les wordt aangeboden in samenwerking met officiële partner ISALA THEATER

Docent


Megan de Vries

“Dans gaat niet alleen om het mooie plaatje, dans zorgt voor soepele spieren en gewrichten, kracht, coördinatie, balans en verbinding. Iedereen is anders en iedereen ervaart dans anders. Dat vind ik het mooie bij Dance for Health. Elke les is anders omdat de dansers elke dag anders in hun vel zitten.. en dat is goed! In mijn lessen neem ik je d.m.v. muziek mee, alle kanten op. Van het Zwanenmeer tot een discofeestje en weer terug. Verzoekjes op z’n tijd maken de lessen nog interessanter en geven een positief en blij gevoel, wat we dan met elkaar kunnen delen! Het motto ‘Stop niet met dansen omdat u ouder wordt, u wordt pas oud als u stopt met dansen’ spreekt mij dan ook heel erg aan.”

Lidmaatschap
Bij de reumalessen hanteren we een proefmaand. Je kunt dan gedurende de maand gratis meedoen met de lessen. Let wel: bij de eerste van de volgende maand gaat het lidmaatschap in.

Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van €35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van €55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen.

In 2017 kunnen de leden van de Reumapatientenvereniging Nieuwerkerk aan den IJssel e.o. een tegemoetkoming krijgen op het lidmaatschap. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de 2e penningmeester van deze vereniging via 010-4510507 of dmv mailtje naar rpvnwk@gmail.com  of via het contactformulier op de website  https://www.reumapv-nieuwerkerkadijssel.nl

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Stuur hiervoor een mail met je contactgegevens en de stad van je keuze via het contactformulier.