Overig

Misiconi Dance heeft een nieuwe productie ‘Flirt Fantasies’ die een première zal hebben in Glasgow, Schotland.Hier is echter wel financiering voor nodig, daarom is Misiconi een crowdfunding gestart. Tijdens het enige inclusieve dansfestival in Schotland, het ‘Gathered Together Festival’ zal Misiconi een 9 minuten durend extract laten zien. Het festival zal van 7 t/m 10 september 2016 plaats vinden. 

MISICONI DANCE COMPANY
Een dansgezelschap met ‘ongelijkheid’ als grootste troef
Misiconi Dance Company is een professioneel inclusie dansgezelschap. Inclusiedans is een dansvorm waar dansers met en zonder een beperking samen dansen. De combinatie van dansers van allerlei kunnen, ieder met eigen fysieke en mentale kwaliteiten, leidt tot bijzondere resultaten.Wij geloven dat inclusief werken nieuwe creatieve en artistieke mogelijkheden schept. Iedereen is anders en dit gegeven gebruiken wij om onze diversiteit en verscheidenheid te vieren.

FLIRT FANTASIES
What do you think when you look at me?
Flirt Fantasies gaat over intermenselijke relaties. Over communicatie en over interactie of het ontbreken daarvan. Vervreemding van jezelf en van de ander liggen op de loer. Vooral als er ook verliefdheid in het spel is.
Het eerste oogcontact… de gedachte “What do you think when you look at me?” Vervolgens begint het spel der liefde met al zijn spelregels en restricties. Het spel van aftasten, van zoeken naar vrijheid, van het overwinnen van onzekerheid. “I am a woman. I am more than my sexuality & gender…”. Dat wil je uitdragen, maar je ontkomt niet aan steeds weer die vraag “What do you think when you look at me?”
De dansers van Misiconi Dance Company -met en zonder een geestelijke of fysieke beperking- stellen niet alleen zichzelf, maar ook het publiek op de proef.

Je kunt de Misiconi dansers helpen door een donatie te doen op de website van Voordekunst. Met het geld kunnen ze niet alleen hun productie in Glasgow spelen, maar het helpt hen ook met het cultureel ondernemingsschap binnen Nederland. Ze hopen na de voorstelling in Glasgow te kunnen gaan touren.

Na een donatie zullen zij je geregeld updaten en zijn alle Misiconi dansers en het team je heel heel heeeeel erg dankbaar! Voor je donatie staat natuurlijk ook een tegen prestatie. Deel, share, like en doneer!

Wil je meer weten over Misiconi Dance Company?
K
ijk op: www.misiconidance.nl