Nieuws

Wat in 2012 begon met de vraag van Marc Vlemmix aan Andrew Greenwood om samen de studio in te duiken om te kunnen ervaren wat dans kan betekenen voor zijn bewegingsmogelijkheden en gezondheid is uitgegroeid tot de Stichting Dance for Health, waar ondertussen 20 docenten zijn opgeleid en er in 17 steden Dance for Health lessen worden aangeboden. Hiermee zijn inmiddels honderden mensen in beweging gebracht.

Na deze eerste bijzondere en verrijkende periode van samen bouwen aan het fundament van stichting Dance for Health dient zich nu een nieuwe fase aan.
Andrew Greenwood gaat zijn vleugels spreiden om zijn opgebouwde kennis en expertise wereldwijd in te zetten voor een bredere doelgroep. Hij zal activiteiten ontplooien vanuit zijn eigen organisatie Switch2Move en Dance en Creative Wellness Foundation.
We danken Andrew voor zijn inspirerende bijdrage aan onze stichting en hopen dat hij met zijn organisatie veel mensen blijft inspireren met dans om daarmee de kwaliteit van het leven te verbeteren.