Overig

“School”reisje voor onze dansers!

Op zaterdag 21 mei heeft Dance for Health de mogelijkheid gekregen onderdeel te zijn van de ‘Cycle Challenge Schouwen-Duiveland’ waarbij geld wordt opgehaald voor Jeugdsportfonds Zeeland, dat sportkansen creëert voor kinderen die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. 

Voor de Cycle Challenge gaan verschillende pelotons routes rijden over de Zeelandse Deltawerken. Oud wereldkampioenen wielrennen Hennie Kuiper, Harm Ottenbros en Bart van Est hebben zich hiervoor al aangemeld. Frits Pirard (etappezege in de Tour de France), Kees Bal (winnaar Ronde van Vlaanderen) en Jac van Meer (Nederlands kampioen) rijden ook mee en ondersteunen het initiatief. Onderweg is er een op de Oosterscheldekering een stoppunt met verschillende sportieve activiteiten waar zij handtekeningen uitdelen.

De Vitale Revolutie
Meer bewegen en vitaliteit is natuurlijk niet alleen belangrijk voor kinderen, maar voor iedereen! Daarom zal bij het stoppunt op de Oosterscheldekering ook een Dance for Health workshop zijn. Hiervoor worden dansers uit Zeeuws-Vlaanderen en Rotterdam uitgenodigd. Zij/jullie zullen met een bus opgehaald en thuis gebracht worden.

We hopen dat veel mensen van de fietsroute zich aansluiten bij het dansen.

Dus bij deze ben je uitgenodigd om, eventueel met vrienden/familielid/partner, in de openlucht te dansen op de Oosterscheldekering. Een leuke, gele, oude, Amerikaanse schoolbus zal jullie vervoeren (bekijk het filmpje voor een preview). Laat ons snel weten of je geïnteresseerd bent, want er zijn maar beperkte plaatsen in de bus, vol = vol. Als Rotterdam als opstappunt voor jou niet goed uitkomt, kun je ook met eigen vervoer komen.

Tijden:
Rond 09.15 – 09.30 vertrekt de bus vanuit Rotterdam. Verzamelpunt Katshoek 33.
Rond 11:00 komt de bus aan op de Oosterscheldekering.
Van 12:00 – 13:00 workshop
Rond 14:00 zal de bus weer terug naar huis gaan.

Boven het terrein zweven drones om het evenement te filmen en er wordt pers uitgenodigd.

Voor aanmelden of verdere vragen kun je mailen naar info@danceforhealth.nl
Meer informatie over de activiteiten is te vinden op deze website.