Dansles voor Parkinson, Reuma, MS

Locatie
De Ichtuskerk te Colmschate
Holterweg 106, 7429 AH Deventer

Lestijden
De lessen zijn wekelijks op dinsdagochtend van 10.15 tot 11.15 uur onder begeleiding van dansdocente Sabine Woertman. Dit is een combinatieles voor MS, Parkinson en reuma.


Vraag een gratis proefles aan

 

Docent

Sabine Woertman

“Even geen patiënt zijn, maar danser, samen bewegen op mooie muziek! Dat geeft energie, plezier en verbinding, ook buiten de les, tijdens de rest van de week kunnen de dansers dit gevoel oproepen.

Als docent en mede patiënt vind ik het een voorrecht dat ik mijn praktijk kennis mag over dragen, en daarmee de groep kan stimuleren om in beweging te blijven, en ze te laten ervaren dat iedereen kan dansen!”

Lidmaatschap
Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van €35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van €55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen.

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Stuur hiervoor een mail met je contactgegevens en de stad van je keuze via het contactformulier.