Gecertificeerde Dance for Health docenten

Lia Beekhorst

Feline Bentvelzen

Saskia Hanewinckel

Inez van Heijningen

Ria Hildebrand

Sandra Hopfner-Buchnitztki

Ubit Iskandar

Gerty Jansen

“Graag wil ik mijn passie voor dans en bewegen overbrengen op alle deelnemers om zo een ieder te helpen weer meer zelf vertrouwen te krijgen, meer controle over hun lichaam, verbetering van balans en een soepeler lichaam.”

Melissa Kramer

Annemarie Labinjo

“Dans verbindt, geeft energie en maakt blij. Dance for Health staat voor mij voor de kracht van je lichaam ervaren op een prettige en plezierige manier. Hierdoor worden mogelijkheden gecreëerd waardoor je je beter, fitter en energieker kan gaan voelen.”

Natalie Lewin

“Lesgeven voor Dance For Health is inspirerend! De mooie leslocaties, de muziek en de fijne sfeer geven de deelnemers de kans hun dagelijkse besognes even te vergeten. Ik hoop in mijn lessen iedereen weer te laten voelen hoe fijn bewegen kan zijn.”

Berdy Maertens Stoof

Ineke Meek

Dido Mirck

 

“Het is een geweldige uitdaging om mensen uit hun schulp te helpen kruipen en de wereld in te laten dansen, om zo zichzelf, en daarbij dus hun hele wezen, inclusief hun lichaam te omarmen.
Ik hoop een veilige inspirerende omgeving te creëeren waar elke danser of bezoeker zichzelf kan zijn. Waar hij zijn lichaam herontdekt en kan genieten van alle mogelijkheden die het samenzijn, de ruimte en de muziek met zich meebrengen.”

Anke Ottema

“In mijn lessen wil ik graag dansers zien genieten. Bij iemand een ontwikkeling zien, dat is voor mij eigenlijk waar het om draait, en als dat lukt dan is dat puur genieten of zelfs kippenvel.”

“Wat mij in het bijzonder aantrekt in Dance for Health is de nieuwsgierigheid, het samen ontwikkelen en zoeken naar mogelijkheden.”

Francesca Peniguel

Danielle Teale

Wilma Vreeling

Marja Wijnands

Mirit Willems

Sabine Woertman