Over Dance for Health donaties

DfH heeft als missie: ‘Change people’s life through movement’. We willen in Nederland het dansprogramma binnen het bereik van alle mensen met chronisch bewegingsbeperkingen, zoals parkinson, reuma en ms brengen. Huidige dansers geven aan, evenals onderzoek, dat het meest optimale voor hen zou zijn als zij minstens twee maal per week in groepsverband kunnen dansen. Met jouw donatie kunnen we meer lessen in Nederland aanbieden, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de kwaliteit van leven van meer mensen.

Verhalen van dansers

Martin Giling:
“Ik ben intens blij, omdat ik in beweging en dans een weg heb gevonden om mijn ziekte ‘leefbaar’ te maken. Ik barst van opwinding omdat ik mij zó goed voel na zo’n lange tijd vrijwel alleen maar in bed te hebben gelegen. Ik voel me weer mens in plaats van patiënt.”

Peter Huntelaar:
“Ik wil elke dag wel naar dansles, het voelt even als vakantie. Het is helaas maar één keer per week, maar prettig om dan weer even wat controle over je lichaam te hebben. Tijdens het dansen kan ik me veel beter bewegen, zonder haperen, zonder stramheid. Bevrijdend is dat!”

Gislaine Lambert:
“Er is verschil tussen veranderen en transformeren. Met verandering is de kans vrij groot dat je terugvalt in je oude patroon. Als je getransformeerd bent kan het niet meer anders, dan is het weg. Maar dat moet je wel zelf doen. Bij Dance for Health krijg je daar tools voor aangereikt. Een belangrijke is Liefde”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Doneren

Doneren via iDeal:
Je kunt snel en makkelijk doneren. Dit kan anoniem of met een vermelding op onze site: met je naam en het bedrag, en als je wilt een boodschap of quote.

Doneren via iDeal

Doneren via de bank
Je kunt ook gewoon via je eigen bank geld overmaken of een periodieke betaling instellen t.n.v. St. Dance for Health: NL66 RABO 0348035837.

Als je gedoneerd hebt, willen we je graag bedanken en op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Daarvoor vragen we je het e-mail adres aan ons door te geven.

We zouden het op prijs stellen als je je vrienden via Facebook, Twitter of e-mail laat weten dat je geld hebt gegeven en hen vraagt of ze dat ook willen doen.