globalwellnessday-button

 

Op zaterdag 11 juni tijdens Global Wellness Day wordt er wereldwijd aandacht besteed aan welzijn en aan hoe dat bereikt kan worden. Op deze dag kun je gratis meedoen met verschillende activiteiten. Dance for Health levert een bijdrage door de hele week na 11 juni alle lessen open te stellen voor deelnemers aan de Global Wellness Day. Kijk voor de locaties op de Dance for Health website onder ‘Danslessen’.

Iedereen wil graag gezonder zijn, er beter uitzien en een goed leven leven, zowel lichamelijk als geestelijk. Aan deze wereldwijd gedeelde droom is nu ook een speciale dag gewijd; Global Wellness Day.

Met de slogan ‘Eén dag kan je leven veranderen’ wordt deze dag wereldwijd op de 2e zaterdag in juni gevierd door middel van campagnes, events en activiteiten – gratis en voor iedereen toegankelijk – met als doel het bewustzijn omtrent wellness te versterken en mensen te inspireren en aan te zetten tot het maken van gezonde lifestyle keuzes.

Global Wellness Day is in 2012 in Turkije, als non profit organisatie, door Belgin Aksoy opgericht en zeer snel uitgegroeid tot een internationale sociaal maatschappelijk beweging, die gelijktijdig, in 83 landen over de hele wereld wordt gevierd.

Global Wellness Day is volledig gedragen en gecreëerd door vrijwilligers die bevlogen zijn over ‘Living Well’. Het doel van Global Wellness Day is om te vraag te stellen, ook al is het alleen die dag: “Hoe kan ik een gezonder en beter leven leiden?’.

Kijk hoe je mee kunt doen op deze website.
Of volg de Global Wellness Day via Facebook of Instagram.