Overig

Op zaterdag 2 juli organiseert Dance for Health een introductiedag voor mensen die interesse hebben om deel te nemen aan de opleiding tot Dance for Health docent die eind september zal plaatsvinden.

De afgelopen tijd hebben we vele verzoeken mogen ontvangen van mensen die iets willen betekenen voor Dance for Health. We zijn ontzettend blij dat er zovelen enthousiast zijn om aan de slag te gaan voor Dance for Health en daarmee het realiseren van onze missie “Change peoples life through movement”. Daarom gaan we dit jaar weer een nieuwe docentenopleiding organiseren.

Omdat er een beperkt aantal plaatsen voor de opleiding beschikbaar zal zijn, is het belangrijk dat we een zo duidelijk mogelijk beeld krijgen van de huidige kandidaten. Daarom organiseren we op zaterdag 2 juli as. een Dance for Health introductiedag.

De introductiedag is een wederzijdse kennismaking waarin wij een programma samenstellen waarin we visie en informatie delen en een workshop geven. Aan de hand van deze dag maken we een selectie voor de opleiding die gepland staat in september.

Wie zoeken we?
We zoeken gelijkgestemden met een afgeronde dansopleiding of bewegingstherapeuten die  ervaring en affiniteit hebben met dans en lesgeven. We vragen:

  • een open werkhouding
  • creatieve processen kunnen stimuleren
  • de intentie om een lange termijn betrokkenheid aan te gaan
  • didactische vaardigheden
  • het kunnen inspelen op de behoeftes van de deelnemers
  • openstaan voor persoonlijke ontwikkeling en reflectie

Waarop zullen we selecteren?
We zullen selecteren op de bovenstaande eigenschappen.
Gezien de geplande start van Dance for Health-lessen in steden waar we nog niet actief zijn, zal ook de woonplaats onderdeel zijn van de selectie. Met name in het noorden van Nederland zijn we hard op zoek naar docenten.

Hoe kan je je aanmelden?
Aanmelden voor de introductiedag kan door voor 20 juni een e-mail met daarin een CV + foto en een korte motivatie (maximaal 1 A4) te sturen naar info@danceforhealth.nl

Wat moet je verder nog weten?
De introductiedag duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur en zal plaatsvinden op ons kantoor bij Station Hofplein aan de Katshoek 33, 3032 AE Rotterdam.

De kosten voor de dag zijn €95,00 (exclusief BTW). Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.