Dansles voor MS

Locatie woensdag

Het Nationale Opera&Ballet
Amstel 3
1011 PN Amsterdam
Gebruik de artiesteningang aan de zijkant van het gebouw bij metro-uitgang Waterlooplein en de taxi-plek.

 

Locatie zaterdag

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Jodenbreestraat 3

1011 NG Amsterdam

Op Zaterdag 26 Januari zal de les eenmalig plaatsvinden in de Spiegelzaal van het MirrorCentre. Locatie: MirrorCentre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam

Lestijden
De lessen zijn wekelijks op zaterdagmiddag van 11.00 tot 12.00 uur en woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.


Vraag een gratis proefles aan

Deze les wordt aangeboden in samenwerking met officiële partner HET NATIONALE BALLET

Docent

Dido Mirck

“Het is een geweldige uitdaging om mensen uit hun schulp te helpen kruipen en de wereld in te laten dansen, om zo zichzelf, en daarbij dus hun hele wezen, inclusief hun lichaam te omarmen.
Ik hoop een veilige inspirerende omgeving te creëeren waar elke danser of bezoeker zichzelf kan zijn. Waar hij zijn lichaam herontdekt en kan genieten van alle mogelijkheden die het samenzijn, de ruimte en de muziek met zich meebrengen.”

 

Katerina Dietzova

Lidmaatschap
Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van €35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van €55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen.

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Stuur hiervoor een mail met je contactgegevens en de stad van je keuze via het contactformulier.