Dansles voor MS

Locatie
Maasstad Ziekenhuis
Maasstadweg 21
3079 DZ Rotterdam

Lestijden
De lessen zijn wekelijks op zaterdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur onder begeleiding van Carmen van Noort, Francesca Peniguel en Brenda van der Does.


Vraag een gratis proefles aan

Deze les wordt aangeboden in samenwerking met officiële partner MAASSTAD ZIEKENHUIS

Docent

Carmen van Noort 

“Dans geeft plezier, positiviteit en verbinding. Dit is duidelijk te zien bij de dansers in deze les. De dansers kunnen zichzelf zijn en (her)ontdekken de mogelijkheden van dans en beweging. Dansen maakt mij, maar ook zeker mijn dansers blij!”

 

 

 

Francesca Peniguel 

“Dans is een universele taal, iedereen kan van dans genieten. Wij hebben geen woorden nodig, ons lichaam spreekt. Alles mag. Dans geeft de ruimte voor ontdekking, nieuwsgierigheid, van onze lichaam en geest, om in het nu-moment te zijn. Te voelen wat wij kunnen doen in plaats van wat wij niet kunnen doen.

Dans is niet alleen fantastisch voor balans, coördinatie, spierkracht, fitness, en soepelheid maar nog veel meer. Met dans gebruiken wij lichaam en ziel. Het is meer als een oefening, het brengt bewustzijn terug in ons lijf, ons zelf. De dansers kunnen hun zelf zijn, in plaats van patient.”

 

Brenda van der Does 

“Iedere les weer lijkt het alsof er een stukje magie ontstaat in het lokaal. De ontspannen sfeer en de fijne energie tussen de dansers maken het makkelijk om in de les oprecht open te staan voor elkaar. Graag creëer ik rust, plezier, ruimte voor eigenheid en lichaamsvrijheid binnen de lessen. ‘Free your mind and the rest will follow.’ “

Lidmaatschap
Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van €35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van €55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen.

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Stuur hiervoor een mail met je contactgegevens en de stad van je keuze via het contactformulier.