MS – Rotterdam Zuid

Locatie
Maasstad Ziekenhuis
Maasstadweg 21
3079 DZ Rotterdam

Lestijden
De lessen zijn wekelijks op zaterdagochtend van 10.30 tot 11.45 uur onder begeleiding van Louise Rutten, Annemarie Labinjo en Marleen van Haastrecht.


Vraag een gratis proefles aan

Deze les wordt aangeboden in samenwerking met officiële partner MAASSTAD ZIEKENHUIS

Docent

Annemarie Labinjo

“Dans verbindt, geeft energie en maakt blij. Dance for Health staat voor mij voor de kracht van je lichaam ervaren op een prettige en plezierige manier. Hierdoor worden mogelijkheden gecreëerd waardoor je je beter, fitter en energieker kan gaan voelen.”

 

 

Lidmaatschap
Bij de MS-lessen hanteren we een proefmaand. Je kunt dan gedurende de maand gratis meedoen met de lessen. Let wel: bij de eerste van de volgende maand gaat het lidmaatschap in.

Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van €35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van €55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen.

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Stuur hiervoor een mail met je contactgegevens en de stad van je keuze via het contactformulier.