Dansles voor Parkinson

Locatie

Balletstudio Daniëlle
Molenveldlaan 80
6523 RM Nijmegen

Balletstudio Daniëlle is gevestigd in de Krayenhoff Kazerne. De ingang van de Balletstudio is aan de achterkant van de Kazerne bij ingang paviljoen D ( aangegeven boven de deuren.) U kunt gratis parkeren kunt in de ondergrondse parkeergarage aan de voorkant van de Kazerne. De parkeergarage bevindt zich als u het hek binnenrijdt direct links.

 
Lestijden
De lessen zijn wekelijks op woensdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur onder begeleiding van  Natalie Lewin.
Kerstrooster: Er zijn geen lessen op woensdag 26/12/18 en woensdag 2/1/19
Vraag een gratis proefles aan

Docent

Natalie Lewin

“Lesgeven voor Dance For Health is inspirerend! De mooie leslocaties, de muziek en de fijne sfeer geven de deelnemers de kans hun dagelijkse besognes even te vergeten. Ik hoop in mijn lessen iedereen weer te laten voelen hoe fijn bewegen kan zijn.”

Lidmaatschap
Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van €35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van €55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen.

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Stuur hiervoor een mail met je contactgegevens en de stad van je keuze via het contactformulier.