Dansles voor Parkinson

Locatie dinsdag

Studio Dance for Health
Station Hofplein
Katshoek 33
3032 AE Rotterdam

Locatie donderdag

Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
3012 XL Rotterdam

Lestijden
De lessen zijn wekelijks op dinsdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur en op donderdagochtend van 10:30 tot 11:30 uur onder begeleiding van Annemarie Labinjo.


Vraag een gratis proefles aan

De les op donderdag wordt aangeboden in samenwerking met officiële partner SCAPINO BALLET ROTTERDAM

Docent

 

Annemarie Labinjo

“Dans verbindt, geeft energie en maakt blij. Dance for Health staat voor mij voor de kracht van je lichaam ervaren op een prettige en plezierige manier. Hierdoor worden mogelijkheden gecreëerd waardoor je je beter, fitter en energieker kan gaan voelen.”

 

 

 

Francesca Peniguel 

“Dans is een universele taal, iedereen kan van dans genieten. Wij hebben geen woorden nodig, ons lichaam spreekt. Alles mag. Dans geeft de ruimte voor ontdekking, nieuwsgierigheid, van onze lichaam en geest, om in het nu-moment te zijn. Te voelen wat wij kunnen doen in plaats van wat wij niet kunnen doen.

Dans is niet alleen fantastisch voor balans, coördinatie, spierkracht, fitness, en soepelheid maar nog veel meer. Met dans gebruiken wij lichaam en ziel. Het is meer als een oefening, het brengt bewustzijn terug in ons lijf, ons zelf. De dansers kunnen hun zelf zijn, in plaats van patient.”

Lidmaatschap
Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van €35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van €55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen.

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Stuur hiervoor een mail met je contactgegevens en de stad van je keuze via het contactformulier.