Dansles voor Parkinson

Locatie
Groh Fysiotherapie
Minervaplein 2E II
3054 SK Rotterdam

Lestijden
De lessen zijn wekelijks op dinsdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur onder begeleiding van Simone Siemons. Deze les valt samen met de les Vitaal Dansen.

Vraag een gratis proefles aan

Docent

Simone Siemons

“Het lesgeven bij Dance for Health geeft mij erg veel energie. Het is fantastisch om mensen door mijn passie dans zich vrolijker, flexibeler en sterker te laten voelen. Mijn lessen zijn vooral geïnspireerd op verschillende soorten muziek omdat je hiermee ook al je verschillende dansers in de les tegemoet kunt komen. Ook gooi ik er af en toe een verzoeknummer in en dat geeft weer extra dansplezier.”

Lidmaatschap
Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van €35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van €55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen.

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Stuur hiervoor een mail met je contactgegevens en de stad van je keuze via het contactformulier.