Dansles voor Reuma

Locatie
Dance for Health
Station Hofplein
Katshoek 33
3032 AE Rotterdam

Lestijden
Op donderdagmiddag van 13:00 tot 14:00 uur onder begeleiding van Annemarie Labinjo.

Vraag een gratis proefles aan

Docent

Annemarie Labinjo

“Dans verbindt, geeft energie en maakt blij. Dance for Health staat voor mij voor de kracht van je lichaam ervaren op een prettige en plezierige manier. Hierdoor worden mogelijkheden gecreëerd waardoor je je beter, fitter en energieker kan gaan voelen.”

Lidmaatschap
Bij de reumalessen hanteren we een proefmaand. Je kunt dan gedurende de maand gratis meedoen met de lessen. Let wel: bij de eerste van de volgende maand gaat het lidmaatschap in.

Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van €35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van €55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen.

Het Reumafonds geeft maandelijks €14,00 korting op lessen DfH in Rotterdam als je lid bent van de Reumapatientenvereniging (RPV). Lidmaatschap hiervoor bedraagt €17,50 per jaar. Voor meer informatie over de korting kunt u contact opnemen met de Vereniging van Reumapatiënten Rotterdam via 010-4166036.

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Stuur hiervoor een mail met je contactgegevens en de stad van je keuze via het contactformulier.