We zijn blij te kunnen mededelen dat Dance for Health ook lessen is gestart in Haarlem! Dansdocente Dido Mirck kon niet wachten om te beginnen. Kom je meedoen?
 De lessen zijn wekelijks op donderdagochtend van 10.30 tot 11.45 uur in Belcanto aan de Surinameweg 2.

Dido verzorgt de lessen in Haarlem. “Het is mijn doel om mensen uit hun harnas de wereld in te laten dansen. Ik zal de dansers laten genieten van dans, muziek en elkaar. Ik hoop dat zij zich hierdoor kunnen ontspannen.”

Ervaring is niet nodig 
‘Change people’s life through movement’, onder dit motto biedt Dance for Health door heel Nederland een bewegingsprogramma voor mensen met parkinson aan, die zich daardoor fitter en energieker gaan voelen. De lessen combineren dansbewegingen uit moderne dans, klassiek ballet en improvisatie. Ervaring met dans is niet nodig en de lessen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht het conditieniveau.

Plezier
Wie parkinson heeft, krijgt het advies om zoveel mogelijk te bewegen. Dans is dan een welkome aanvulling op alles wat al moet, omdat het leuk is! Het is een ideale manier om de wereld om je heen even te vergeten en nieuwe mensen te leren kennen. Dansen geeft energie en het stimuleert de creativiteit. Tegelijkertijd draagt het programma bij aan het verbeteren van balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding.

Wil je meedoen met de lessen? Vul een contactformulier in, en we nemen contact met je op.