Dansles voor Parkinson

Update: Lessen lopen tot 7 november. Door te weinig aanmeldingen zullen er tijdelijk geen lessen plaatsvinden. Ben je geïnteresseerd in een les in Uithoorn? Laat het ons weten via het contactformulier. 

Locatie
Verzorgingshuis Het Hoge Heem
Wiegerbruinlaan 29

1422 CB Uithoorn

Lestijden

Let op: lessen zijn gestopt!

De lessen zijn wekelijks op woensdagochtend van 10:15 – 11:15 uur onder begeleiding van Marjolein Palthe.

 

Vraag een gratis proefles aan

Docent

 

Marjolein Palthe

“Dansen maakt het leven lichter en zorgt dat je energie weer gaat stromen. Dansen is nieuwsgierig zijn, ontmoeten, ontdekken. Samen genieten van beweging en muziek. Genieten van jezelf en de schoonheid van de danser in jou. Ook, en juist als bewegen niet (meer) vanzelfsprekend is. Ik weet geen betere manier om de vriendschap met je lijf en het leven te verdiepen dan door samen te dansen!”

Lidmaatschap
Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van €35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van €55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen.

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Stuur hiervoor een mail met je contactgegevens en de stad van je keuze via het contactformulier.