Dansles voor een vitaal leven

Speciale danslessen voor mensen die zich op oudere leeftijd vitaal willen blijven voelen

Vitaliteit is belangrijk bij een gezond leven. Zeker als je op oudere leeftijd nog langer thuis wil wonen is het belangrijk om je fit te voelen.

Dance for Health biedt met speciaal ontwikkelde bewegingsprogramma’s iedereen de mogelijkheid om zich gezonder en fitter te voelen. Heb je het advies gekregen van je huisarts of specialist om meer te bewegen? Dan is dit een leuk alternatief op sport, fitness of oefentherapie. In de lessen wordt gewerkt met een combinatie van kennis en ervaring uit de moderne dans, klassiek ballet en fysiotherapie. De ervaring leert dat dansen in een groep drempelverlagend werkt om regelmatiger te bewegen.

Locatie dinsdag
Groh Fysiotherapie
Minervaplein 2E II

3054 SK Rotterdam

Locatie donderdag vanaf 20 December:
Studio Dance for Health

Katshoek 33

3032 AE Rotterdam

 

Lestijden
De lessen zijn wekelijks op dinsdagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur in Hillegersberg en op donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur bij de Hofbogen in het centrum.

Vraag een gratis proefles aan

Docent

 

Annemarie Labinjo

“Dans verbindt, geeft energie en maakt blij. Dance for Health staat voor mij voor de kracht van je lichaam ervaren op een prettige en plezierige manier. Hierdoor worden mogelijkheden gecreëerd waardoor je je beter, fitter en energieker kan gaan voelen.”

 

 

 

 Simone Siemons

“Het lesgeven bij Dance for Health geeft mij erg veel energie. Het is fantastisch om mensen door mijn passie dans zich vrolijker, flexibeler en sterker te laten voelen. Mijn lessen zijn vooral geïnspireerd op verschillende soorten muziek omdat je hiermee ook al je verschillende dansers in de les tegemoet kunt komen. Ook gooi ik er af en toe een verzoeknummer in en dat geeft weer extra dansplezier.”

Lidmaatschap
Wekelijks dansen kan voor €35,- per maand. Je kunt ook samen met je partner, zoon/dochter of mantelzorger komen met het speciale partner lidmaatschap voor €55,- per maand. Danservaring is niet nodig. De lessen kunnen een aanvulling zijn op andere bewegingsprogramma’s zoals fysiotherapie of zwemmen.

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Stuur hiervoor een mail met je contactgegevens en de stad van je keuze via het contactformulier.