Overig

LET OP: De introductiedag van zondag 5 maart is verplaatst naar vrijdag 14 april.

 

Heb jij ervaring en affiniteit met dansen en lesgeven en heb je interesse om Dance for Health docent te worden?

Dit voorjaar organiseert Dance for Health een introductiedag voor geïnteresseerden in de Dance for Health docentenopleiding. De introductiedag is een wederzijdse kennismaking waarin wij een programma samenstellen waarin we visie en informatie delen en workshops geven. Aan de hand van deze dag maken we een selectie voor de opleiding die gepland staat van 29 april tot 1 mei.

We zoeken gelijkgestemden met een afgeronde dansopleiding of bewegingstherapeuten die ervaring en affiniteit hebben met dans en lesgeven. We vragen:

  • een open werkhouding
  • creatieve processen kunnen stimuleren
  • de intentie om een lange termijn betrokkenheid aan te gaan
  • didactische vaardigheden
  • het kunnen inspelen op de behoeftes van de deelnemers
  • openstaan voor persoonlijke ontwikkeling en reflectie

 

We zullen selecteren op de bovenstaande eigenschappen. Gezien de geplande start van Dance for Health-lessen in steden waar we nog niet actief zijn, zal ook de woonplaats onderdeel zijn van de selectie. Met name in het noorden van Nederland zijn we hard op zoek naar docenten.

Aanmelden (uiterlijk 20 maart) voor de introductiedag kan door een e-mail met daarin een CV + foto en een korte motivatie (maximaal een half A4) te sturen naar info@danceforhealth.nl
De introductiedag duurt van 13.30 uur tot 18.00 uur en zal plaatsvinden op in Station Hofplein, Katshoek 33, 3032 AE Rotterdam.

De kosten voor de dag zijn €95,00 (exclusief BTW). Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.